Titel
~ Pagina 11 ~
Tijdsduur
Arcenicum en oudzeer    door Isabelle Villars
Een echtpaar verdenkt elkaar van poging tot moord op een inwonende tante. Zij bezoeken onafhankelijk van elkaar hiervoor dezelfde privé-detective. Wanneer tante werkelijk sterft raakt ook de politie geďnteresseerd.
51:58
Bevrijding    door Ton van Reen
Pierre wordt als krijgsgevange voorgeleid. Hij wordt verantwoordelijk gesteld voor de dood van de tien duizenden die het leven hebben gelaten in de oorlog. Hij is maar een eenvoudig soldaat maar iemand moet toch de schuld krijgen?
35:46
Dame met hondje    door Bob den Uyl
Een treinreiziger op weg naar de begrafenis van zijn rijke maar onsympathieke oom, onderwerpt zich aan een analyse: waarom gáát hij eigenlijk?
22:24
De dokter is op huisbezoek   door Michel Schilovitzt
Na een auto ongeluk brengt een jong echtpaar het slachtoffer naar de dichtstbijzijnde dokterspraktijk. De dokter is er niet. Wanneer komt de dokter? Is er wel een dokter?
44:48
De Klerken   door Rhys Adrian
Een wereld die door spionage en contra spionage, verklikking van buren en zelfs collega's volkomen is gedegenereerd. Onzekerheid, angst en wantrouwen maken het leven bijna ondragelijk. Het spionagesysteem kent geen grenzen en geen genade meer. Noch voor de slachtoffers, noch voor de spionnen zelf, die zelf ook slachtoffer worden.
43:12
De eerste klant    door Frans Verbeek.
Om op een gemakkelijke manier aan geld te komen, dwingt zoonlief zijn moeder tot prostitutie. Het loopt echter geheel anders af.
35:13
De tijdverschuiving   door Wally K. Daly
Wat is er gebeurd als je man thuis komt en een stief kwartiertje later weer. Maar, ............... hij, hij staat nu toch onder de douche.
1.09:41
Tegen ongedierte   door Paul Barz
Bij een nogal besloten volkstuinvereniging worden nieuwe leden als vreemde eenden in de bijt behandeld en bespied.

41:44