Titel
~ Pagina 13 ~
Tijdsduur
Slaap, kindje slaap   door Frans Verbeek
Een echtpaar is een jaar getrouwd en zij wilt een kind. Waarom wilt dit niet lukken?
30:38
Rimpels    door Allard Klok
Stau gaat schoonmaken bij een bejaarde man, hij vervangt Ferno die met vakantie is. De man moet wennen aan Stau die aan een stuk door praat. Hij kan z'n ongenoegen over de nieuwe schoonmaker niet verbergen. Als hij verneemt dat Ferno naar Nepal met vakantie is breekt zijn starre houding en begint hij te vertellen.
35:20
Slepende ziekte   door Gyorg Sos
De fabriekschef ziet dat bijna iedereen om hem heen grieperig is. Maar ziet nu niemand in dat hij zelf gebukt gaat onder zijn zeer ernstige slepende ziekte.
17:54
Het had mijn verjaardag zullen zijn  door Gilbert Leautier,
Een meisje van twaalf is nog kinderlijk genoeg om verlangend uit te zien naar haar verjaardag. Haar onbevangenheid krijgt echter een gevoelige deuk wanneer er in haar naaste omgeving iets afschuwelijks gebeurt.
26:00
De Scheidingsmeester   door Hans Inne
Een hoorspel dat een aanklacht vormt tegen de praktijken die sommige advocaten er op na houden. Luistert maar naar mij en doet u nu maar wat ik zeg. Dat is nu eenmaal het beste.
31:47
De schakers    door Peter McGuy.
Hoofdpersoon van dit spel is een man van in de vijftig, die dagelijks naar de stad pendelt, alwaar hij een goede job heeft. Hij ontmoet een wat vreemde man met wie hij niet alleen een schakersband mee opbouwt.
33:36
Bunkerbouwer   door Karlijn Stoffels
Een aannemer heeft in de tweede wereldoorlog voor de vijand bunkers gebouwd. Zijn dochter heeft door die wetenschap een onprettige relatie met hem. Hij probeert een weg te vinden om haar weer te bereiken.
40:35
Een huis voor de kinderen   door Yvonne Keuls
Een huis staat leeg en de bejaarde vrouw, die het huis erfde, komt er eigenlijk nooit. Zij krijgt bericht van de buurvrouw dat het huis is gekraakt. Zij gaat zelf orde op zaken stellen.

25:32