Titel
~ Pagina 14 ~
Tijdsduur
Drie kaartjes voor Zondagavond   door Frank Werner
Een man valt voor de charme van een jeugdig vrouwspersoon. De Moeder van het meisje ziet dat wel zitten maar het meisje zelf niet. Ze zoekt met de vraag wat te doen bescherming en steun bij haar chef.
36:38
De Helderziende    door Frantisek Vicek en Zdenek Jirotha
36:15

Intermezzo bij de koffie
   door Eduard König
Juffrouw Haas en Mevrouw Becker kunnen het op het werk samen aardig vinden. Maar het blijkt dat de aardige woordjes steeds stekeliger worden.

30:48
Koopjes van de week  door H.A. Wrenn
Een straatveger in de grote stad creëert op geniale wijze een bijverdienste. Hij maakt lijsten met de weekaanbiedingen van diverse kruidenierszaken. en verkoopt deze voor weinig geld met groot succes. De kruideniers zijn daar niet blij mee.
52:37
Beter nooit dan laat   door Rodney D. Wingfield
De promotie van een politieman werd in het verleden verhinderd door een niet opgeloste zaak rond de ontvoering van een baby. Deze zaak komt weer boven wanneer een skelet wordt gevonden. Kan de politieman, net voor zijn pensioen, er nog een promotie uitslepen?
1.16:22
Wilde katten    door Christian Novak.
De jonge Julian Brent is na onenigheid met zijn verloofde woedend in de trein gesprongen. Hij krijgt al snel spijt van zijn onbesuisde gedrag en als de trein, vanwege een onveilig sein stopt, stapt hij uit met de bedoeling de eerste de beste trein terug te nemen. Maar de eerste trein blijkt pas de volgende ochtend te gaan. Hij zoekt onderdak bij de gezusters Melanie en Olympia. Maar deze dames zijn niet van plan om hem nog te laten vertrekken. Op listige wijze weten zij hun plannetje uit te voeren. Als bij een van hen echter het berouw doorbreekt ....
40:34
Samen of gescheiden    door Hermann Moers
Kan Bruno (Paul van der Lek) zijn relatie met Edith (Gerrie Mantel) weer in orde brengen als hij zich inspant om een nieuwe mens te worden, of moet hij eerst de omstandigheden veranderen om een ander leven te kunnen leiden?
25:24
De dag dat de Bruin vliegen kon   door Sandro Key-Aberg
Blijkt dhr. de Bruin ineens te kunnen vliegen. Iedereen mag het zien. Het wordt echter niet geaccepteerd want het is niet normaal. Het beste is om het gewoon te ontkennen.

48:40