Titel
~ Pagina 18 ~
Tijdsduur
Knopen (1965)   door Ilse Aichinger
In een knopenfabriek worden knopen gemaakt die vooral 's nachts iets uitstralen. De knopen dragen meisjesnamen corresponderend met de namen van vroegere werkneemsters.
1.07:32
De Zaak Nemesis  (1986)   door Atte Jongstra
Mike Zoonsma, een macho-detective, niet begiftigd met de noodzakelijke intellectuele vermogens, wordt door vrienden en bekenden gemanipuleerd.
50:27
Het Tentamenbriefje  (1991)    door Atte Jongstra
Een meisje komt bij haar professor om een afspraak voor haar tentamen te maken. Het wordt nog gezellig en de hoogleraar ziet er voor zijn studente wel een mooi cijfertje in zitten.
44:01
Zeilen BRT (1986)    door Johan Kerkhof
Chris en Charin, twee jonge mensen worden geconfronteerd met huwelijks en relatieproblemen: scheiding, jaloersheid, leugens, achterdocht .......
27:49
De Zee om twee minuten over elf  (1970)   door Ken Myamoto
Op 16 juli 1945 werd in de woestijn van Nieuw-Mexico (Alamogordo) de eerste atoombom tot ontploffing gebracht. Dit experiment was het einde van een lange reeks van onderzoekingen.
31.13
De Witte Wolf huilt  (2011)   Joop van den Beucken .
Dit hoorspel is een inzending voor de VPRO hoorspelwedstrijd maar werd doordat het langer duurt dan 6 minuten niet in de wedstrijd meegenomen. Hier de inzending van stemacteur Joop van den Beucken. Click op z'n naam om zijn website te bezoeken.
29:13
Waarom zeg je niets  (1980)   door Lea Appel
Ger brengt na een schoolfeest Mieke naar huis. Hij verklaart haar zijn liefde. Half schertsend doen ze elkaar de huwelijksbelofte. Deze belofte wordt actueel wanneer hij door een automobilist wordt aangereden en in coma raakt.
37:58
Wachters   (1986)   door Jurrie Kwant
Men is van plan om een muur met beschilderingen af te breken. Een man voert aktie om de muur te redden. Hij staat alléén voor.

51:50