Titel
~ Pagina 19 ~
Tijdsduur
Wagen 107 in Sterbezetting (1974)   door Hermann Moers
De broodbezorger op wagen 107 krijgt een bijrijder die andere opvattingen heeft over het bezorgen.
37:49
Waar blijft Erik Kamm  (1988)   door Jacqueline Crevoisier.
Erik Kamm is en zal worden opgenomen in de directie van een bouwbedrijf. Om dit te vieren wordt een receptie gegeven. Maar waar blijft echter Erik?
50:52
De Vouwmachine  (1967)    door Patrick Clifford
In het souterrain verrichten drie mannen geestdodende arbeid. Zij vouwen reclamefolders. George functioneert als chef over Charlie een gepensioneerde brandweerman. De derde man is Jack, een min of meer invalide man. Het enige vertier is de radio van Jack en de plant van Charlie. De onderlinge relatie is prima. Dan besluit de directie een vouwmachine aan te schaffen.

44:01
Vriendelijk en Voorkomend BRT (1987)    door Jan van den Bulck
Ann is telefoniste in een reclamebureau. Haar opdracht is te allen tijde vriendelijk en voorkomend te zijn. Tussen de vele klanten door belt ook haar echtgenoot Eddy op, duidelijk met de bedoeling herrie te maken. Ann krijgt het bijzonder moeilijk en even dreigt zij haar opdracht te vergeten.

15:44
U denkt, denkt u?  (1971)   door Joseph Musaphia
Wanneer een computerprogrammeur het niet meer zo ziet zitten vraagt hij aan de computer om raad, maar goede raad is duur.

56.46
De vreemde stem  (1964 & 1980)   door Maria Luise Kaschnitz
De geschiedenis van een stem in het leven van een opgroeiend meisje. Eerst is het haar vader, de tweede stem is die van het buurjongetje. Daarna komt de student en tenslotte is het de jonge soldaat.

44:01
Uit de tijd gelicht  (1972)   door Charles Cordier
Gilbert, een jonge speleoloog laat zich 220 meter onder de grond opsluiten als proefkonijn voor de wetenschap. Alles gaat goed, tot de 25e dag....

47:00
De Vrienden van onze vrienden   (1986)   door Jean Marsus
Op zekere dag laat het Spaanse dienstmeisje van een echtpaar in Genève Spaans sprekende mensen binnen, die beweren met een oom van het echtpaar in Amerika bevriend te zijn.

30:40