Titel
~ Pagina 4 ~
Tijdsduur
Dood van een Tomaat   door Bob Goossens
Stoere Rocco wordt verliefd op een mormel van een meisje dat hem ook nog eens afwijst. Niets is hem teveel om haar hart te veroveren. Als het hem toch niet lukt is er nog maar één manier om indruk op haar te maken.
48:27
Het Bittere Kruid   door Marga Minco bewerking Marc Lohmann
Dit hoorspel heeft een onderwerp dat bij menigeen emotionele reacties kan oproepen. Het is een sober en ingetogen verslag van de onherstelbare gebeurtenissen die in de oorlogsjaren plaatsvinden in het leven van een joods meisje.
49:35
Oogentroost   door Wim Gijsen
Wie zijn we? Ben ik jou of ben jij mij of zijn wij samen ons en ken ik je eigenlijk wel? Een spannend en zeer goed geacteerd absurd hoorspel.
52:45
Bos blijft bos door Jerzy Janicki  vert. Benjamin Gijzel
In het communistische Polen worden met kerst twee mannen naar Warschau gestuurd om een partij kerstbomen te verkopen. Zij hebben echter ook een ander doel in Warschau.
56:34
De Maanaanbidder  door André Kuijten
Een filmregisseur wordt naar een oud landhuis annex hotel gebracht, dat als locatie voor zijn nieuwe film kan dienen. De gasten van het hotel gedragen zich zeer merkwaardig. Het maanlicht heeft grote invloed op de regisseur.
53:59
Orgier Ghislain   door Peter van Gestel 
In de zestiende eeuw wordt een verlegen Vlaamse edelman verliefd op een Spaanse edelvrouw. Hij gaat in opdracht van haar vader als diplomaat naar Turkije. Bij zijn thuiskomst brengt hij voor háár tulpenbollen mee.
1.07:39
Wachten   door Tommy Wieringa
Een stalker neemt de zaken wel erg serieus en wordt bemoeiziek
15:35
Zand   door Agnar Thordason   vert. Nicole Raman
Arbeidstherapie voor mentaal gestoorden wordt toegepast om de patiënten bezig te houden. Ze werken zonder zich af te vragen waartoe dit dient. Een nieuwe patiënt wil echter een verklaring vinden. Zijn mede patiënten vinden dat een ongeoorloofde vorm van rebellie, dat bestraft moet worden.

32:04