Titel
~ Pagina 6 ~
Tijdsduur
De Achtervolging   door Marietta de Jongh en Romano Baldi
Een inspecteur van politie vertelt hoe hij middenin de nacht een verhoor afneemt. In dit monoloog hoor je hier Jan Borkus als de politieman.
54:19
De griebels over mijn grabbels   door Phillip Price
Een arme Ierse zwerver helpt een medemens, die hem vertelt hoe radicaal hij zijn huwelijksproblemen heeft opgelost. Zij storten zich samen onbewust in een avontuur.
47:32
De Fietsbel-variatie   door Guy Bernaert
Harrie zit altijd boven, hoe houdt ie het vol.......Hij zit vogeltjes te kruisen maar of het hem lukt? Hij heeft er wat merkwaardige ideeën over.
16:32
Jukebox   door Tommy Wieringa
Bij de volgende toon is het..........Hè, wat? Hoor ik dat goed?

11:00
Aan & Afvoer door Frank Meijer
Een werkploeg op een treinstation ziet een afschuwelijk individu. De mannen proberen er achter te komen wie of wat het is. Ze zullen nog raar opkijken.
33:35
Zwart staat je goed   door Maggie Ross vert. Ria Lee-Loohuizen
Een groepje vrienden en familieleden van een overledene praten in het bijzijn van zijn weduwe over haar toekomst en haar gewezen echtgenoot. Of is alles fantasie?
33:47
De Dood   door Woody Allen vert.: Jules Rooiaards.
Kleinman wordt in het holst van de nacht gewekt om een moordenaar te helpen opsporen. Dit hoorspel bevat lange dialogen waarin de zin van leven en dood aan de orde komt.
64:26
Het Pijnlijkste ogenblik   door Par Lagerkvist bew.: Ruurd van Wijk
Een persoon heeft een vreemde ontmoeting met iemand die hij van vroeger kent. Alleen ...... die persoon was toch dood ?!

24:08