Titel
~ Pagina 7 ~
Tijdsduur
Ratten op de Trap   door F.R. Eckmar, bew. Tom van Beek
De lotgevallen van commissaris Wiebe Poesiat, inspecteur Gregor Boyarski en inspectrice Yvonne Delpeche. Tijdens de repetitie in de Amsterdamse Stadsschouwburg wordt een bekend acteur vermoord.
53:54
Albert en zijn Brug   door Tom Stoppard
Albert is onderhoudschilder en het enige waar hij zorg voor draagt is de brug en niets dan alleen die brug. Hij verdraagt het niet als hij wordt gestoord.
1:04:06
Wegens gebrek aan bewijs   door Lester Powell
De dood van een jonge vrouw wordt onderzocht. Door gebrek aan bewijs kan men voorlopig geen uitspraak doen. Het is ogenschijnlijk zelfmoord door verdrinking, doch het water waarin men haar vond is daarvoor te ondiep.
58:12
In ruil voor een reservewiel    Stuward Farrar, vert. Tom van Beek
Wanneer een Britse journalist een exclusief interview heeft met een ondergedoken verzetsstrijder, blijkt achteraf dat een en ander toch anders in elkaar steekt.
40:11
Wie een kuil graaft.  door James Harris   vert. Annelies Stelling
Een man wilt zijn vriendin trouwen maar hij is getrouwd met een zeer rijke vrouw. Scheiden kan niet want hij heeft zelf geen cent. Hij wilt zijn luxe leven niet kwijt dus moet ie iets bedenken.
28:23
Moord voor de grap   door Tauno Yliruusi, vert. Rob Geraerts
Een stel vrienden heeft verschil van mening over de vraag of je een verslaafde zover kunt krijgen dat ie een moord zou plegen om aan narcotica te komen.
49:18
De Vrijwielers   door Giles Cooper
Een lifter merkt dat de auto waarin ie meerijdt gestolen is. Hij wordt ergens afgezet. De auto blijft een eindje verderop staan. De bestuurder gaat echter verder met een andere eveneens gestolen auto. Wat betekent dat allemaal. Uiteindelijk wordt iemand, die altijd is blijven zwijgen, veroordeeld voor moord. Maar hoezo?
50:02
Storing op de lijn   door Jennifer Philips
Twee oudere vrouwen kunnen het niet helemaal goed vinden met de telefoon en vinden het gebruik ervan maar gevaarlijk.

39:55