Engeland   Duitsland   Frankrijk   Nederland
Thomas Andresen
Als een spin
Informatie | Ledenregistratie via Email
 
 
Weblogo
Vijf Gemaskerde Mannen

Auteur : Thomas Andresen                 Regie : Hero Muller

19 Jaar geleden hebben vijf vrienden eigen rechter gespeeld. Ze hebben de Italiaan Alberto op eigen houtje aan een "verscherpt verhoor" onderworpen. Alberto heeft dat niet overleefd. De politie taste in het duister en heeft die zaak nooit opgelost. De vijf mannen zijn ieder hun eigen weg gegaan. En van hen is politicus bij een conservatieve partij, een andere heeft carière gemaakt bij de politie, de derde is arts, de vierde is in de handel gegaan en door de alcohol aan lager wal geraakt. En, de vijfde is net vermóórd............ De vier overgebleven vrienden verdenken elkaar. Is iemand zijn medeplichtigen van de moord van toen aan het opruimen?

Deel 1   51:08 min     ~ Het Complot.
Te horen zijn Joop van der Donk als Walter Roemland, Ben Hulsman als Erwin Tedens, Hans Veerman als Horst Gunther Schmit Holnis, Robert Sobels als Kai Uweson, Con Meijer als Thomson en Edmond Classen als Hannes Kowakovski en Lies de Wind als mw Kowakowski.


Deel 2   52:11 min.     ~ Een Wreker en een Risico
Rolverdeling: A.B. en verder: Joke Hagelen als mw Schmidt Holnis en mw Braus, Joop van der Donk als dhr Kuhlenkort, Donald de MArcas als Joachim en Joke van den Berg als Mw Uweson.


Deel 3   51:59 min     ~ Duisternis en Schemering
Rolverdeling A.B en verder: Paul van Gorkum als de Professor, Jaap Maarleveld als Schimmelpenning en Raf Wolf als een Verpeegster.


Deel 4   55:47 min     ~ Bang voor Silver Nelson
Rolverdeling A.B en verder: Fé Sciarone als Renate Castellotti, Hans Karsenbarg als Ludwig, een verpleger en Frans Somers als dokter Branski


                      [Terug]
      

Het Hoorspelweb | E-mail: Sir-B@xs4all.nl of Hoorspelletje@xs4all.nl