Engeland   Duitsland   Frankrijk   Nederland
De opname
Informatie | sitehost: Rolebo.com
 
 
Weblogo
Welkom bij Het Hoorspelweb

Familiewapen Sir B Het Hoorspelweb staat sinds 1997 OnLine en is een digitaal museum en uitstalkast. Hiermee probeert het Hoorspelweb bij te dragen aan het behoud van de kunstvorm Hoorspel. Het Hoorspel, haar acteurs en auteurs mogen niet wegrotten in de poel der vergetelheid. Bij het hoorspelweb worden alle leden van de oude hoorspelkern gerespecteerd en op de voorgrond geplaatst.
Het Hoorspelweb wilt ook een podium zijn voor iedereen die het leuk vindt om een zelfgemaakt hoorspel of documentaire te laten horen. Mail me maar.
Op dit ogenblik kunt u 54,2 dagen nonstop te luisteren.

Om het hoorspel op een goede wijze te kunnen beluisteren, is het noodzakelijk dat je bij voorkeur VLC op je computer hebt geļnstalleerd.
- Veilig downloaden, hier --> VLC <-- voor Windows
- Voor Android download hier --> VLC <--
- Voor iPhone of iPad schijnt
nPlayer het best te werken. Gratis in The   App-store of hier clicken
- Voor Linux blijkt, eveneens gratis, Clementine prima te werken.

Het Hoorspelweb heeft alle moeite gedaan om de rechthebbenden of hun rechtopvolgers te achterhalen. Met de hulp van stichting LIRA lukt het vaak om van de auteurs persoonlijk toestemming te krijgen. Indien iemand toch vindt dat zijn of haar rechten worden geschonden, hoor ik dat graag en zal ik, als we niet nader tot elkaar kunnen komen, terstond de bewuste titel van de site verwijderen.

"En daarmee geachte luisteraars, laat ik u over aan de verpozing die de radio u pleegt te bieden."
                                                 Colijn © 1936

Het Hoorspelweb | E-mail: Hoorspelweb@SirB.nl
 
 
 
Laatst aangepast: 23-02-2021